© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

 

SpaandermanLicht [ESAlux] overgenomen door MacBright

Met trots kunnen wij u mededelen dat alle activiteiten van SpaandermanLicht en ESAlux per 6 november 2012 zijn overgenomen door MacBright!

Het Spaanderman pakket zal actief blijven onder het vertrouwde ESAlux en Spaanderman-logo, ook blijft MacBright de voor u gebruikelijke artikelnummers, EAN code's en benamingen zoals de bv. FOK-PC en Rambo hanteren. Om het voor u makkelijker te maken zal voorlopig ook de prijsstelling en kortingpercentage het zelfde blijven zoals u gewent bent.

Ook de u vertrouwde kwaliteit hebben wij voor u gewaarborgd, alle artikelen komen uit dezelfde fabrieken als voorheen. En zoals u dat van MacBright gewent bent zal ook SpaandermanLicht voor de hardlopers een ruime voorraad aanhouden.

Wij zullen de komende periode gaan gebruiken om u nader te informeren en inmiddels zijn wij druk bezig de voorraden op pijl brengen en een plaats te geven in onze magazijnen. Ook is onze afdeling publiciteit bezig de websites www.esalux.nl en www.spaanderman.nl aan te passen.

U kunt ons voorlopig nog bereiken op de bestaande SpaandermanLicht en ESAlux telefoon- , faxnummers en email adressen.

Tevens zullen wij ook als SpaandermanLicht ESAlux aanwezig zijn op de Elektro vakbeurs 11, 12 en 13 December 2012 te Hardenberg we hopen u daar te mogen ontmoeten om met u kennis te maken en u nader te informeren.MacBright BV - Tiel

macbright_pand3.png

SpaandermanLicht ESAlux
Latensteinseweg 21, 4005 EG Tiel  
T +31 23 569 83 13
F +31 23 563 47 44
E verkoop@esalux.nl

Zie ook de website van MacBright voor meer informatie:
www.macbright.com


Leeg01 Leeg02 ESA energy Ludwig ESA lux Leeg03 Leeg04

SpaandermanLicht (ESA LUX) 2009 - 2014 © | 2baMacBright BV | Privacy | Powered by SiteSpirit